مشــــاوره تلفنــی

با کارشناسان ابزار رضا

021-61664

اگر شما هم مثل من عاشق این هستید که کسب و کار خودتان را راه‌اندازی کنید و در حال تحقیق و بررسی بر روی شغل‌های مختلف هستید؛ و یکی از این مشاغلی که بهش فکر می‌کنید ابزارفروشی هست حتما کلی سوال مختلف در ذهن خود دارید که نمی‌دانید جواب سوالاتان را کجا پیدا کنید. ما قصد داریم 10 قدم حیاتی، از تصمیم  به راه‌اندازی تا سوددهی ابزار فروشی رو به عنوان مرجعی برای راهنمای راه اندازی مغازه ابزار فروشی به اختصار توضیح دهیم پس با ما همراه باشید.

نکات مهم قبل از راه اندازی یک ابزار فروشی

قبل از هرچیز برنامه‌ریزی

همه می‌دانیم که برنامه‌ریزی اساس هر کار است، راه‌اندازی ابزار فروشی نیز مانند سایر مشاغل نیاز به برنامه‌ای هدفمند دارد که در آن باید فاکتورهای مهمی مانند سرمایه اولیه، مراحل گرفتن پروانه کسب، تخمین سود کار، خرید تجهیزات اولیه، انتخاب موقعیت مناسب برای مغازه، انتخاب نام مناسب، دکور کاربردی، سیاست قیمت‌گذاری، بازاریابی و فروش را در نظر گرفت.

شاید بخواهید راجب دکور مغازه ابزار فروشی و نحوه چیدمان آن بدانید

چه میزان سرمایه برای راه اندازی شغل ابزار فروشی نیاز است؟

سرمایه در این کار حداقل و حداکثری ندارد و در واقع نمی‌توانیم هزینه‌ای را به صورت عددی خاص برای خرید و یا اجاره مغازه در اختیار شما قرار دهیم؛ زیرا قیمت اجاره بها و یا قیمت خرید مغازه برای ابزارفروشی در جای جای ایران بسیار متفاوت است و امکان پیچیدن یک نسخه برای تمامی مناطق ایران منطقی و درست نیست. اما به لحاظ سرمایه خرید ابزاراولیه، می‌توانید با هر سرمایه حداقلی، هرچقدر کوچک، کار خود را شروع کنید و این را هم بدانید، در ابتدای کار هر چقدر تنوع بالاتر و تعداد کمتر از هر قلم جنس داشته باشید به نفع شما است. پیشنهاد ما این است که از کالاهای ارزان قیمت و مصرفی، خریدتان را شروع کنید. علاوه بر موارد ذکر شده هزینه‌های جانبی دیگری نیز مانند گرفتن پروانه کسب وجود دارد که باید از آنها غافل نشوید. دریک جمع‌بندی کلی با در نظر گرفتن موارد گفته شده می‌توان عددی برابر با 50هزار دلار را برای تهیه حداقل لوازم جانبی و یراق آلات در نظر گرفت. این صنف بسیار به نرخ نوسانات دلار وابسته است.

سود دهی ابزار فروشی چقدر است؟

به طور کلی می‌توان گفت حاشیه سود 10 درصد برای فروشگاه ابزارآلات مناسب است. البته باید این را هم درنظر گرفت که در ابزارآلات دستی امکان بالاتر بودن این عدد وجود دارد و موارد خرده ریزه مثل پیچ و مهره می‌توانند حاشیه سود بالاتری داشته باشند، اما در ابزارآلات گران قیمت مثل ابزار برقی و بادی و یا صنعتی حاشیه سود پایین تر است. پس حتما مواردی مثل ابزارهای دستی و به طور کلی ابزارهای ارزان را نیز در برنامه خرید خود داشته باشید. برای مثال با هزینه یک دریل شارژی می‌توان: انواع پیچ در 5 سایز، رولپلاک در 7 سایز، سنگ های برش و مینی فرز، میخ پرچ ها در 5 مدل مصرفی، قلاب سقفی در 3 مدل، قلاب رزه در 3 مدل و رزه ال در 2 مدل، مته الماس و مته آهن در 5 سایز تهیه کرد. مخلص کلام می‌توان گفت کسب و کار ابزار فروشی زود بازده نیست و دردراز مدت به سود خواهید رسید؛ به اصطلاح بازار، نیاز به خاک خوری زیاد دارد.

انتخاب موقعیت مناسب برای مغازه ابزارآلات

یکی از موارد بسیار مهم برای راه‌اندازی فروشگاه ابزارآلات، بررسی موقعیت محل فروشگاه است که با توجه به سرمایه‌ای که دارید اجاره و یا خرید را انتخاب می‌کنید. اگر فروشگاه سرقفلی یا ملکی باشد شما دیگر بابت جابجایی و کسب اعتبار نگران نخواهید بود چون برای رسیدن به درآمد مطلوب 2 الی 3 سال زمان اولیه نیاز است.

اما در مقابل اگر مغازه استیجاری باشد باید در ابتدا و ضرورتا مراقب چوب خوری اولیه باشید! یعنی باید به زمان مورد نیازی که گفته شد عمیقا توجه کنید زیرا شما چند ماه را برای دکوراسیون اولیه و شروع کار وقت می‌گذارید و چشم برهم می‌زنید و موعد تمدید قرار داد فرا می‌رسد و احتمالا دو حالت بیشتر ندارد، امکان مطالبه مغازه توسط صاحب ملک و یا افزایش اجاره ملک با توجه به تورم وجود خواهد داشت. در همین حین کار شما تازه پا است و هنوز برای کسب اعتبار در آن منطقه اول راه هستید اما باید جابجا شوید؛ عملا هزینه‌های شما به شدت در شروع فعالیت زیاد می‌شود و ممکن است موجب شکست زود هنگام شود.

پیشنهاد ابزار رضا برای مغازه استیجاری

راه اول : عقد قرار داد به مدت حداقل سه سال

راه دوم: مشخص کردن درصدی منصفانه برای افزایش مبلغ اجاره بها در هرسال

حالا که با وضعیت ملک و مالکیت مغازه ابزار فروشی آشنا شدید باید چند نکته مهم هنگام انتخاب مغازه را خدمت شما عزیزان عرض کنم:

  1. به وضعیت اقتصادی افراد آن محل توجه کنید و سطح مالی آنها را در نظر بگیرید.
  2. مکان‌های شلوغ را انتخاب کنید.
  3. داشتن مکانی ثابت برای مغازه ابزار فروشی، اهمیت خیلی بیشتری به خیابان اصلی یا پر تردد دارد. به زبان ساده تر، اگر می‌توانید در خیابان های فرعی مغازه بخرید ولی در خیابان اصلی اجاره نکنید.
  4. میزان مسافت مغازه تا محل زندگی را در نظر بگیرید.
  5. بهترین راه پیدا کردن مغازه در قسمتی از شهر است که اکثر ابزار فروشی‌ها درآنجا قرار دارند تا مردم بتوانند به راحتی شما را پیدا کنند؛ اما این نکته را هم در نظر داشته باشید که فضای رقابتی شدیدی به وجود خواهد آمد.
  6. محلی را انتخاب کنید که به کارخانجات، کارگاه ها، مکانیکی و تعمیر گاه، شهرک صنعتی و شرکت ها نزدیک باشد.
  7. با توجه به محلی که برای شروع و احداث مغازه ابزار فروشی در نظر گرفته‌اید می‌توانید روی اجناس متفاوت در حیطه ابزارآلات تمرکز کنید. برای مثال:
  • منطقه صنعتی: اگر این محل را برای راه اندازی فروشگاه و فعالیت خود انتخاب کرده‌اید شما باید بیشتر در زمینه تامین ابزارآلات صنعتی فعالیت نمایید.
  • منطقه شهرک و ساختمان سازی: در این محل باید بیشتر بر روی تامین قفل و یراق‌آلات و ابزارآلات ساختمانی متمرکز شوید.
  • بورس ابزارآلات و یراق: اگر هم که آن منطقه بورس یا بازار یراق‌آلات و ابزار باشد بسته به بورس آن منطقه می‌توانید جهت فعالیت خود را انتخاب کنید.

انتخاب نام مناسب برای ابزار فروشی

نام فروشگاه شما باید خاص و آسان باشد و در عین حال مشخص کننده نوع محصولی باشد که قصد فروش آن را دارید. در این زمینه می‌توانید ایده‌پردازی کنید و ترکیبی از نام خود و محصول بسازید.

لیست اجناس مغازه ابزار فروشی

شما باید محصولات پر فروش و مورد استقبال عموم را تهیه کنید زیرا مشتریان شما موفقیت شما را تضمین می‌کنند. با توجه به سایز بندی و برندهای مختلف موجود در بازار استعلام قیمت از چند مکان مختلف برای کسی که تجربه کافی در این زمینه ندارد کاری غیر ممکن است. کسانی که تازه کار هستند باید تمام انرژی خود را صرف تهیه کالا از مغازه های عمده فروش ابزار کنند؛ زیرا علاوه بر تنوع بیشتر، برای مشاوره دادن به شما وقت کافی نیز می‌گذارند. حواستان باشد در ابتدای راه اندازی ابزار فروشی زود گول نخورید و میان عمده فروشان خوب جستوجو و مقایسه کنید.

پس از کسب تجارب مختلف و به دست آوردن قلق کار،  دیگر یک ابزار فروش زرنگ می‌داند که برای سود بیشتر باید حداقل از 10 مکان مختلف جنس خود را قیمت بگیرد و تهیه کند؛ چرا که در بازار هر کدام از فروشگاه‌های عمده، فروش متمرکز خود را روی چند محصول گذاشته‌اند مثلا یکی به صورت تخصصی روی شیرآلات کار می‌کند و دیگری مرکز فروش عمده ابزار سبک مثل پیچ‌گوشتی و انبردست دارد و دیگری عمده فروش پیچ و مهره و رولپلاک است.

در لیست زیر اجناس ضروری و ابتدایی، جهت راه اندازی مغازه ابزار فروشی را برایتان آورده‌ایم هر چند که مطمئنا بسیار بیشتر از این موارد می‌باشد:

تصویر لیست اجناس ضروری برای راه اندازی مغازه ابزار فروشی
راهنمای راه اندازی مغازه ابزار فروشی

تبلیغات و بازاریابی برای ابزار فروشان

 مهمترین حرکت پس از راه‌اندازی ابزار فروشی، تبلیغات و پیام رسانی جهت آشنا شدن مردم با فروشگاه شما و جذب آنهاست. برای این موضوع روش‌های مختلفی وجود دارد:

1– یکی از آنها فضای مجازی است، با راه‌اندازی شبکه‌هایی نظیر اینستاگرام، تلگرام، واتساپ، ایتا، بله، آیگپ و … و چاپ تراکت و پخش آن در سطح شهر علی الخصوص در مناطق صنعتی، کارخانجات و شرکت‌ها، می‌توانید فروشگاه خود را به دیگران معرفی کنید.

2– راه بعدی ارتباط با افراد در حیطه‌های شغلی دیگر است مثلا اگر بتوانید با چند برق‌کار، تاسیساتی، جوشکار، مکانیک، نجار و … ارتباط بگیرید برد کرده‌اید! تصور کنید ماهیانه چندین سفارش از هرکدام خواهید داشت که سود آن رقم بسیار بالایی می‌شود. حالا می‌پرسید چطور ارتباط بگیریم؟ این موضوع بستگی به خلاقیت و فکر اقتصادی شما دارد؛ یکی از بهترین راه‌ها گذاشتن طرح‌های فروش ویژه است.

3– پیشنهاد دیگر ما به شما این است که موقعیت مکانی مغازه خود را در گوگل مپ، نشان، بلد و … ثبت کنید تا دسترسی مردم به شما راحت‌تر باشد و بتوانید کسب اعتبار کنید.

پروانه کسب برای ابزار فروشی

ابزار فروشی نیز مانند شغل‌های دیگر نیاز به گرفتن پروانه کسب یا مجوز فعالیت دارد. برای اینکار با مراجعه به اتحادیه ابزارفروشان استان خود و تحویل مدارک مورد نیاز مانند عکس، اصل و کپی مدارک اهراز هویتی، اجاره‌نامه محل کسب و … می‌توانید درخواستتان را ثبت کنید و پس از طی مراحل قانونی و پرداخت هزینه جزئی می‌توانید صاحب مجوز کسب شوید.

اتحادیه ابزار فروشان تهران در خیابان امام خمینی روبرو مسجد مقدس مجد واقع شده است.

چگونه یک ابزار فروش موفق شویم؟

راه‌اندازی مغازه ابزار فروشی می‌تواند سود خوبی داشته باشد و جزء مشاغل پردرآمد در ایران محسوب می‌شود، هنر شما باید این باشد که بتوانید مشتری جذب کنید و ابزاری با کیفیت و قیمت مناسب ارائه دهید و در نهایت فروش بالایی داشته باشید.

حالا که صحبت از جذب مشتری شد این نکته را در نظر داشته باشید، یک ابزار فروش موفق باید منش و اخلاق مشتری‌مداری را بلد باشد و بداند چطور با مشتری رفتار کند تا بتواند رضایت او را جلب کند و در نهایت هم فروشنده و خریدار راضی باشند. ضمنا فروشنده باید برای ارائه مشاوره به مشتری از  اطلاعات کافی برخوردار باشد.

اگر می‌خواهید اطلاعات تخصصی راجب محصولات داشته باشید روی دانستنی های ابزار کلیک کنید

قدم آخر: ارتباط با ابزاررضا

استارت راه اندازی ابزار فروشی به اندازه کافی نگرانی‌های خودش را دارد و ما برای اینکه بتوانیم آنها را کاهش دهیم و در این مسیر به شما کمک کنیم اجناسی با بهترین قیمت و به صورت عمده به شما عزیزان ارائه می‌دهیم. ابزاررضا به عنوان بزرگترین فروشگاه اینترنتی و حضوری فروش ابزار با ارائه بیش از 7000 هزار محصول متنوع، روی تعداد زیادی از حوزه‌های ابزارآلات متمرکز است.  شما می‌توانید از طریق عضویت در کانال های ارتباطی تلگرام، روبیکا و همچنین دنبال کردن صفحه ما در اینستاگرام، از قیمت محصولات و همچنین تخفیف‌های ویژه مطلع شوید.

1– با مراجعه به صفحات فروش ابزاررضا از محصولات متنوع، باکیفیت و تضمین شده در دسته‌های مختلف برقی و شارژی، بادی، دستی، لوازم جانبی، یراق‌آلات، تجهیزات ایمنی، ابزار اندازه‌گیری و … دیدن کنید و با کلیک رو بخش فروش عمده ابزار و تکمیل فرم همکاری، با بهترین قیمت، خرید خودتون رو تجربه کنید.

2– همچنین می‌توانید با مشاوران ابزاررضا با شماره 02161664 تماس بگیرید و از شرایط ویژه فروش عمده و همکاری مطلع شوید.

3– همچنین می‌توانید با مراجعه به سه شعبه فعال ما در حسن آباد تهران به صورت حضوری خرید کنید:

  • شعبه اول: تهران، خیابان امام خمینی، نرسیده به میدان حسن آباد، پاساژ ابزار یراق، طبقه همکف، پلاک ۱۰۶
  • شعبه دوم: تهران، خیابان امام خمینی، نرسیده به میدان حسن آباد، رو به روی کوچه سادات شریف، پلاک۱۹۶
  • شعبه سوم: تهران، خیابان امام خمینی، بعد از میدان امام خمینی، نبش کوچه اطلاعات، پلاک۱۸

(شعبه یک)

(شعبه دو)

(شعبه سه)

ابزار رضا با کشف نیاز های ابزار فروشان توانسته است اجناس متنوع با قیمت مناسب، ارسال سریع، مشاهده و مقایسه قیمت بروز کالاها در سایت را برای آنها فراهم کند و بتواند بی واسطه بزرگترین بانک ابزار مصرفی را در ایران ایجاد نماید؛ از این رو اصل مخاطبان ما ابزار فروشی ها هستند.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x