مشــــاوره تلفنــی

با کارشناسان ابزار رضا

021-61664

اگر تا به حال اسمی از کارواش‌ خانگی یا صنعتی شنیده‌ باشید، بدون شک برای شما این سوال پیش آمده که تفاوت بین کارواش صنعتی و کارواش خانگی چیست؟ ما در این فرصت پیش آمده قصد داریم به بررسی کامل تفاوت های میان آنها بپردازیم؛ پس تا انتها با ابزار رضا همراه باشید. برای پاسخ به سوال‌ مطرح شده، در ابتدا نیاز است چند مفهوم را مشخص کنیم. همانطور که در مقاله کارواش صنعتی چیست؟ اشاره کردیم، کارواش صنعتی دستگاهی است که آب را با فشار بالا و با استفاده از یک نازل بر روی سطوح می‌پاشد و عمل نظافت و پاک سازی را در به صرفه ترین حالت ممکن انجام می‌دهد. اما این دستگاه ها فقط به نوع صنعتی محدود نمی‌شدند و نوع بهینه تری از آنها برای مصارف روزانه نیز وجود داشت. کارواش های خانگی نوع کوچک و بهینه شده کارواش های صنعتی بزرگ هستند که برای مصارف خانگی، مانند شستشوی محوطه و درب حیاط خانه، شستوشو ماشین، شستشوی نماهای ساختمانی و نرده ها کاربرد دارند. اما تفاوت کارواش خانگی و صنعتی تنها به همین مورد خلاصه نمی شود و در واقع تفاوت این دو مدل در قطعات به کار رفته داخل آن ها می باشد که در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد:

  • موتور

از فاکتورهای مهم در انتخاب ابزارآلات برقی موتور آنها است. تفاوت اصلی کارواش خانگی و صنعتی نیز در همین مورد می‌باشد.

نوع موتور کارواش خانگی و صنعتی چیست؟

  1. موتور استفاده شده در کارواش خانگی از نوع کلکتوری بوده و نباید فشار زیادی به آن وارد شود؛ چرا که در صورت استفاده نادرست و بیش از حد توان دستگاه، موتور به شدت داغ شده و دچار آسیب خواهد شد. در مقابل موتور تعبیه شده در کارواش های صنعتی از نوع القایی بوده و امکان شستشو در طولانی مدت و به صورت مدوام را برای کاربر فراهم می کند.
  2. علاوه بر توان، جنس موتور نیز از ملاک های مهم برای سنجش است. قطعات به کار رفته در کارواش های خانگی معمولا از جنس برنج یا آلمینیوم است که از کیفیت متوسط تا رو به پایینی برخوردار هستند. این در حالی است که کارواش های صنعتی مجهز به سرسیلندر برنجی با درجه کیفیت بالایی هستند.
  3. از دیگر فاکتورهایی که باعث تفاوت میان کارواش خانگی و صنعتی شده است مواد به کار رفته در پیستون های آنهاست. به این صورت که در کارواش های صنعتی جنس پیستون از سرامیک است و در هنگام تماس با آب دچار سایش نخواهد شد.

مخلص کلام می‌توان گفت، نوع موتور و مواد به کار رفته در کارواش های صنعتی و خانگی، متناسب با قابلیت های آنها در رفع نیاز کاربر است. یعنی دور از انتظار نیست که کارواش خانگی ضعیف ترعمل کند، زیرا برای امور روزمره و منازل طراحی شده است؛ درحالی که کارواش صنعتی به علت کاربرد گسترده ای که دارد باید از توان بالاتری برخوردار باشد.

  • شلنگ

جنس شلنگ از دیگر تفاوت های میان آنها است. با وجود اینکه در هردو کارواش از شلنگ فشار قوی استفاده شده است اما شلنگ کارواش های صنعتی از بافت فولادی ساخته شده‌ و توان عبور جریان با فشار زیاد را دارند. این در حالی است که شلنگ‌های استفاده شده در کارواش‌های خانگی هم ازجنس شلنگ فشار قوی هستند اما لزوما بافت فولاد در آن‌ها به کار نرفته است. بافت فولادی در شلنگ کارواش صنعتی باعث شده تا در هنگام عبور وسایل نقلیه سنگین از روی آن، دچار آسیب و قطع و وصل شدن آب نیز نشود.

  • وزن و قابلیت حمل

وزن، از دیگر عوامل تفاوت کارواش صنعتی و خانگی است. باتوجه به کاربردی که هریک دارند، دور از انتطار نیست که کارواش های صنعتی از وزن بیشتری نسبت به کارواش های خانگی برخوردار باشند. حداقل وزن کارواش های صنعتی حدودا 19 کیلوگرم است در حالیکه کارواش های خانگی دارای وزنی سبک تر و حدود ۵ کیلوگرم دارند. بنابراین حمل و نقل کارواش خانگی بسیار راحت تر خواهد بود.

  • شاسی

شاسی کارواش های صنعتی عموما قدرتمند تر بوده و از جنس فلز هستند. این درحالی است که بهترین کارواش خانگی شاسی هایی از جنس پلاستیک دارند. به همین دلیل کارواش‌های صنعتی در محیط‌های سخت و تحت فشار بیشترین کاربرد را دارند.

  • تنظیم فشار

کارواش های صنعتی بر خلاف نوع خانگی مجهز به گیج فشار هستند که امکان کنترل و کم و زیاد کردن قدرت فشار در آنها فراهم است. در واقع می‌توان گفت قدرت فشار خروجی آب در نازل کارواش خانگی واقعی نیست، اما در نوع صنعتی به دلیل داشتن گیج فشار می توان آن را کنترل و تنظیم کرد. در کارواش صنعتی با افزایش قدرت فشار، دبی خروجی آب هم افزایش پیدا می‌کند. همچنین امکان استفاده از سه راه در آنها وجود دارد و می‌توان همزمان از دو نازل در آن‌ها استفاده کرد. این در حالی است که هیچ‌ یک از این قابلیت‌ها در کارواش‌های خانگی وجود ندارد.

تفاوت جنس بدنه کارواش خانگی و صنعتی چیست؟

جنس بدنه کارواش خانگی از پلاستیک و نوع صنعتی از فلز می‌باشد.

چگونه کارواش مناسب با کار خود را انتخاب کنیم؟

برای تعداد استفاده‌های کمتر در طول هفته، کارواش‌های خانگی انتخاب مناسبی هستند. در حالی که برای استفاده های بالاتر به طور مثال 4 یا5 روز در هفته و هرباربه مدت یکساعت، کارواش صنعتی توصیه می‌شود.

جمع بندی

اگر تا اینجا با ما همراه بوده اید، مطمئنا پاسخ سوال خود را در رابطه با تفاوت کارواش خانگی و صنعتی دریافت کرده اید. گفتیم که کارواش خانگی برای مصارفی مانند شستشوی محوطه و درب حیاط خانه، شستوشو ماشین، شستشوی نماهای ساختمانی و نرده ها برای تعداد دفعات کم و کوتاه مدت کاربردی هستند؛ زیرا توان پایین تری دارند. در مقابل کارواش صنعتی برای شستوشو قطعات سنگین و محیط های گسترده در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، ساخت و ساز، خدمات غذایی، حمل و نقل و صنایع تولیدی کاربرد دارند.

سخن پایانی ابزار رضا

آنچه که گفتیم توضیح مختصر و ساده‌ای از تفاوت کارواش صنعتی و خانگی بود؛ سپس ویژگی و فاکتور های تاثیر گذار بر تفاوت آنها را بیان کردیم و در آخر نیز به راهنمایی انتخاب کارواش مناسب  پرداختیم. چنانچه شما به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید می‌توانید با مشاوران ابزاررضا با شماره 02161664 تماس بگیرید.

محصول مرتبط

کارواش کرون 150 بار مدل CT42024

  • موتور پرقدرت ذغالی 2000 وات
  • حداکثر فشار خروجی 150 بار
  • حداکثر مقدار دبی 7.8 لیتر بر دقیقه
محصول مرتبط

کارواش دینامی ویوارکس 100 بار مدل VR6100-PW

  • موتور القایی (دینامی) با توان 1400 وات
  • حداکثر فشار خروجی 100 بار
  • دارای قابلیت مکش اتوماتیک
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x