مشــــاوره تلفنــی

با کارشناسان ابزار رضا

021-61664

دریل­ دستی یکی از ابزارهای پرکاربرد برای سوراخکاری است. این ابزار برای ایجاد سوراخ روی سطوح مختلف چوبی، فلزی، پلاستیکی، بتنی ،گچی، دیوار جهت نصب پرده، کابینت و… کاربرد دارد. امروزه با بهره ­گیری از تکنولوژی جدید انواع مختلفی از آن تولید و روانه بازار شده است که به اسم دریل چکشی شهرت دارد.

این دستگاه می­تواند یک جایگزین عالی برای دریل ­های ساده و معمولی باشد. اما سوالی که مطرح می‌شود این است که این دو دریل چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟ مشخصات هر کدام چیست؟ کدام یک را بخریم؟ و… اگر شما هم به دنبال پاسخی برای این سوالات هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

دریل چکشی

دریل چکشی یکی از انواع دریل­ های موجود در بازار است که در کنار به گردش دراوردن مته جهت ایجاد سوراخ، به آن ضربه هم وارد می­کند. وارد شدن ضربه توسط دریل به مته باعث می‌شود مته با قدرت بیشتری به سطح مدنظر نفوذ کند و با سرعت بیشتری عمل سوراخ کردن را انجام دهد. این فضا باعث شکستن مته هم نمی­شود، چرا که تحت کنترل دریل می­باشد.

👈 مشخصات خرید و قیمت دریل چکشی را در این صفحه از ابزار رضا بررسی کنید.

کاربرد دریل چکشی

  • سوراخکاری روی مصالح ساختمانی که سختی زیادی دارند، همچون: آجر، بتن و…
  • ایجاد سوراخ روی قطعه ­های چوبی در عمق بیشتر
  • سوراخ کردن سطوح مختلف فلزی

تفاوت دریل معمولی و دریل چکشی چیست؟

دریل معمولی با گردش مته باعث ایجاد سوراخ می­شود و برای کاربرهای خانگی و ساده که نیاز به فشار کمتری دارد به کار گرفته می‌شود. در صورت نیاز به فشار دست اپراتور بر دریل می­توان قدرت آن را تا حدی بیشتر کرد. اما این فشار اعمال شده با دست اپراتور باعث می­شود سوراخ نامنظم شده و خستگی کاربر را به دنبال داشته باشد.

همچنین احتمال شکستن مته و آسیب به آن هم وجود دارد؛ در حالی که در نمونه چکشی با این دردسرها مواجه نیستید. موتور دریل خود به مته فشار وارد کرده و با ضربات باعث می­ شود یک سوراخ تمیز و دقیق داشته باشید.  تفاوت دریل معمولی و چکشی تنها در ضربه زدن نوع چکشی نیست، بلکه از نظر قدرت موتور نیز با یکدیگر فرق می­‌کنند.

👈 جهت بررسی مشخصات خرید و لیست قیمت انواع دریل برقی خانگی و صنعتی کلیک کنید.

در دریل چکشی از موتوری با قدرت بالاتر استفاده می­شود تا بتواند نیرو مورد نیاز برای سوراخکاری را تامین کند. با وجود برتری که نوع چکشی به نسبت معمولی دارد اما با این حال سرعت عمل دریل معمولی بسیار بیشتر بوده و تمرکز نیرو زیادی هم دارد. از این رو می‌توان برای مواقعی که ظرافت و دقت و همچنین سرعت مد نظر است از دریل معمولی استفاده کرد.  

مقایسه دریل چکشی و دریل معمولی

انواع دریل چکشی کدامند؟

دریل چکشی با توجه به طراحی و ویژگی­هایی که دارد در دو نوع برقی و شارژی عرضه شده است. هر یک از این مدل­ها مشخصات منحصر به فرد خود را دارند که باعث شده برای مصارف مشخصی به کار گرفته شوند. شما پیش از انتخاب و خرید باید آن­ها را بشناسید.

دریل چکشی برقی

این دریل انرژی مورد نیاز موتور خود را با برق شهری تامین می­کند. دارای یک کابل برق بوده و برای استفاده از آن باید کابل را به پریز برق وصل کنید. معمولا یک سیم بلند برای آن در نظر گرفته می­شود تا بتوانید برای فاصله­های مختلفی تا پریز از آن استفاده کنید. در صورت قطعی یا عدم دسترسی به برق عملا غیر قابل استفاده خواهد بود.

دریل چکشی برقی

دریل چکشی شارژی

همانطور که از اسم آن پیدا است، این دریل با باطری کار می­کند. در صورت تمام شدن باطری باید آن را با نمونه جایگزین کنید. این دستگاه قابل حمل بوده و می­توانید بدون محددیت مکانی در هر زمان و هر فضایی از آن استفاده کنید. اما در صورتی که باطری تمام شود، کار شما نصفه خواهد ماند. به همین خاطر توصیه می‌کنیم همیشه یک باطری زاپاس با خود به همراه داشته باشید تا در موراد اضطراری از آن استفاده نمایید.

👈 به صفحه خرید دریل شارژی مراجعه کنید و کامل‌ترین لیست قیمت دریل شارژی را بررسی کنید.

دریل چکشی شارژی

آیا می توان از دریل چکشی به جای دریل معمولی و برعکس استفاده کرد؟

حال که با تفاوت دریل چکشی با معمولی آشنا شده­ اید، پاسخ به این سوال بسایر راحت خواهد بود. شما نمی‌توانید از دریل معمولی به عنوان جایگزین دریل چکشی استفاده کنید؛ چرا که در نوع چکشی ضربه نیز به مته اعمال می‌شود.

از طرفی این دستگاه برای سطوح سخت ­تر همچون بتن و… قابل استفاده است. اگر با دریل معمولی بخواهید سطوح بتنی را سوراخ کنید، بر موتور دستگاه فشار وارد کرده و باعث خرابی آن می­شود. اما خبر خوب این است که دریل چکشی می­تواند به عنوان جایگزین دریل معمولی به کار گرفته شود و نیاز شما را به آسانی و حتی بهتر از قبل برطرف سازد. 

در زمان خرید دریل چکشی و معمولی باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

بدون توجه به تفاوت دریل چکشی با معمولی، شما در زمان خرید هر یک از آن­ها به یک سری نکات توجه کنید تا بهترین انتخاب را داشته باشید. این نکات عبارت‌اند از:

۱- برند سازنده

برای خرید دریل به سراغ یک برند نام آوازه بروید که رضایت کاربران را به همراه دارد. همچنین برای تولیدات خود گارانتی عرضه می­کند.

۲- توان و قدرت موتور دریل

هرچه سطح مد نظر شما برای سوراخکاری سفت و سخت باشد، شما به دریلی با موتور قدرتمندتر نیاز خواهید داشت. در غیر این صورت با اتفاقاتی همچون خرابی موتور، شکستن مته و… مواجه خواهید بود.

۳- وزن دریل

این دستگاه به صورت دستی به کار گرفته می­شود و واضح است که باید سبک باشد و متناسب با ارگونومی بدن ساخته شود تا حین کار مشکلی برایتان ایجاد نکند.

۴- تعداد ضربات دریل چکشی

این گزینه صرفا برای دریل چکشی صدق می­کند. تعداد ضربات آن برحسب دقیقه بیان می­شود. برای مثال: ۳۰۰۰ ضربه در دقیقه. شما با در نظر داشتن نیاز خود می­توانید آن را انتخاب کنید.

۵- قیمت

عوامل مختلفی بر روی قیمت دریل اثر می­گذارند؛ به سراغ نمونه­ای بروید که قیمتی متناسب با بودجه شما دارد. فراموش نکنید که ارزان بودن یک دستگاه به هیچ عنوان به معنی باکیفیت بودن آن نیست. همچنین بهتر است بدانید که وجود اقلام همراهی همچون چراغ قوه، عمق سنج، دسته کنکی و… هم می­تواند باعث افزایش قیمت دریل شود.

محصول مرتبط

دریل چکشی رابین مدل R1015

  • توان موتور 810 وات
  • كليد ديمر دار جهت تنظيم سرعت
  • سه نظام 13 ميليمتری آچاری
محصول مرتبط

دریل چکشی رونیکس مدل 2260

  • موتور پرقدرت 750 وات
  • سرعت در حالت بی‌باری 3000 دور بر دقیقه
  • سه‌نظام آچاری 13 میلی‌متر
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x