مشــــاوره تلفنــی

با کارشناسان ابزار رضا

021-61664

همان‌طور که می‌دانید یکی از ابزارهای بسیار کاربردی در صنایع مختلف، دریل‌ها (Drill) هستند. از انواع دریل برای سوراخکاری سطوح مختلف و همچنین باز و بسته کردن پیچ و مهره‌ها استفاده می‌شود. امروزه انواع دریل‌های صنعتی و خانگی با قدرت و کارآیی‌های متنوع تولید و به بازار عرضه شده‌اند.

در همین راستا ما در این مطلب، به سوالات رایج شما در رابطه با دریل پاسخ داده‌ایم. از جمله اینکه کاربرد و کارایی دریل چیست؟ از چه اجزایی تشکیل شده است و چه انواعی دارد؟ اگر قصد دارید کامل‌ترین اطلاعات و راهنمایی‌ها را در رابطه با این ابزار پر مصرف بدست آورید، تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

دریل چیست و چه کاربردی دارد؟

کاربرد دریل

در پاسخ به اینکه دریل یا به اصطلاح عامیانه دلر چیست؟ باید بگوییم:

دریل‌ها جزء وسایل پرکاربرد در صنایع مختلف هستند. از صنایع چوب گرفته تا فلزکاری‌، تراش‌کاری‌، صنعت ساخت و ساز و حتی در برخی از خانه‌ها نیز ممکن است بتوانید ردپای انواع دریل‌ها را ببینید.

به طور کلی دریل وسیله‌ای است که برای سوراخ کردن اجسام متفاوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته دریل‌ها کاربردهای متعدد دیگری هم دارند، اما مهم‌ترین کاربردشان سوراخ‌کاری است. 

کاربرد دریل چیست؟ برخی از کاربردهای جالب دریل عبارتند از:

  • سنباده زدن
  • سنگ زنی با دریل
  • باز و بسته کردن پیچ
  • جلا دادن
  • برش سطوح چوبی 
  • کندن یا تخریب بتن
  • تبدیل دریل به سمباده
  • تبدیل دریل به پیچ گوشتی
  • تبدیل دریل به پولیش زن
  • تبدیل دریل به اره
  • ساخت فرز با دریل

اگر کمی خلاقیت داشته باشید، می‌توانید با خرید یک دریل، کار چندین دستگاه را انجام دهید و استفاده بهینه از آن بکنید. 

✅ جهت خرید دریل برای هر یک از کاربری‌های معرفی شده در بالا، می‌توانید روی لینک مشخص شده کلیک کنید و کامل‌ترین مشخصات خرید و لیست قیمت دریل‌ها را در انواع برندهای معتبر بازار بررسی و مقایسه کنید.

در ادامه با اجزای تشکیل دهنده دریل آشنا خواهید شد.

اجزای تشکیل دهنده دریل چیست؟

اجزای تشکیل دهنده دریل چیست؟

اجزای تشکیل دهنده دریل‌ها عبارتند از:

  • موتور
  • کلید کنترل سرعت
  • سه نظام
  • مته
  • ترکمتر یا گشتاور سنج
  • دسته

در ادامه توضیح می‌دهیم که نقش هر کدام از اجزای تشکیل دهنده دریل چیست و چه وظیفه‌ای را به عهده دارند.

موتور

موتور یکی از مهم‌ترین اجزای ابزارهای برقی و شارژی است. انرژی از منبع برق یا باتری به موتور دستگاه دریل داده می‌شود تا بتواند چرخش ایجاد کند.

کلید کنترل سرعت

کلید کنترل سرعت به شما امکان کنترل سرعت چرخش دریل را می‌دهد. یعنی توسط کلید کنترل سرعت می‌توانید بسته به نیاز کاری که دارید، سرعت چرخش دریل را بیشتر یا کمتر کنید. عملکرد کلید به این صورت است که هرچه کلید را بیشتر فشار دهید، سرعت دستگاه بالاتر می‌رود.

سه نظام دریل

سه نظام (Chuck) در واقع قطعه‌ای است که جلوی دریل نصب می‌شود. این قطعه می‌تواند نیروی حاصل از موتور را به مته‌ منتقل کند.

ترکمتر یا گشتاور سنج

بر روی دریل شارژی‌ها، یک عدد گشتاور سنج وجود دارد که می توانید سرعت دستگاه را مطابق با نوع پیچ تنظیم کنید.

دسته دریل

دسته دریل قسمتی است که شما با آن دستگاه را کنترل می‌کنید. دسته دریل باید طراحی ارگونومیک داشته و راحت و ضد لرزش باشد تا کار با دریل به راحتی انجام شود.

مته

وجود مته برای ایجاد سوراخ در سطوح مختلف لازم و ضروری است. مته متناسب با کارتان را باید بسته به نوع دریل و جنس سطوحی که قصد سوراخکاری آن را دارید، انتخاب کنید. مته‌ها در اندازه و اشکال مختلف برای کاربردهای متنوع در دسترس هستند.

اکنون که می‌دانید ساختار و اجزای تشکیل دهنده دریل چیست، داشتن اطلاعات کافی قبل از خرید دریل و صرف هزینه برای آن، الزامی است؛ به همین منظور در ادامه انواع دریل را به طور مفصل معرفی کرده‌ایم.

در بازار ابزارآلات ایران، چند نوع دریل داریم؟

انواع دریل در بازار ابزار آلات ایران بر اساس نام، نوع کاربرد(خانگی و صنعتی) و نیروی محرکه(برقی، بادی، شارژی) از هم تفکیک شده اند. در جدول زیر انواع دریل‌ها را به همراه ویژگی‌هایشان آورده‌ایم.

نام دریلنوع کاربرد نیروی محرکه
دریل سادهخانگی
دریل برقیخانگی – صنعتیبرقی
دریل شارژیخانگی – صنعتیشارژی
دریل چکشیصنعتیبرقی – بادی
دریل ستونیصنعتیبرقی
دریل گیربکسیصنعتیبرقی – بادی
دریل نمونه بردارصنعتیبرقی
دریل سرکجصنعتیبرقی – شارژی – بادی
دریل بادیخانگی – صنعتیبادی
دریل مگنتیصنعتیبرقی – بادی
دریل پیچ گوشتیخانگی – صنعتیبرقی – شارژی

در ادامه هریک از دریل‌های گفته شده در جدول بالا را، به صورت جداگانه معرفی و توضیح خواهیم داد.

دریل برقی و دریل پیچ گوشتی برقی

دریل برقی و دریل پیچ گوشتی برقی

دریل برقی یکی از ابزارهای صنعتی قدرتمند است که برای سوراخ کردن انواع سطوح مختلف فلزی ،گچی، سیمانی، بتنی و چوبی کاربرد دارد. انرژی مورد نیاز این دریل‌ها توسط جریان برق مستقیم شهری تامین می‌شود. با تعویض سری دریل برقی و جاگذاری یک سری پیچ گوشتی، این قابلیت را به دستگاه می‌دهید که با سرعت بالایی پیچ و مهره‌ها را باز و بسته کند.

بسیاری از ما هنگام تهیه یک وسیله دوست داریم با یک تیر دو نشان بزنیم. برای مثال یک دریل برقی می‌خریم و می‌خواهیم با آن پیچ و مهره‌ها را نیز باز و بسته کنیم. به همین منظور برای رفع چنین نیازی، دریل‌هایی در بازار عرضه شدند که به آن‌ها دریل پیچ گوشتی می‌گویند.

به وسیله این دریل‌ها می‌توانید علاوه بر سوراخکاری، باز کردن و بستن پیچ هم انجام دهید. در واقع قابلیت اجرای دو عملکرد مجزا را داشته و محصولی با دو کاربرد متفاوت است. در نتیجه به جای پیچ گوشتی می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

دریل پیچ گوشتی‌ها در دو نوع برقی و شارژی هستند. دریل پیچ گوشتی برقی انرژی مورد نیاز خود را مستقیما از جریان برق تامین می‌کند و نسبت به نوع شارژی قدرتمندتر است. استفاده از این پیچ گوشتی‌ها در کارهای صنعتی و کارگاه‎ها‎ی کوچک متداول است.

👈 جهت مشاهده و مقایسه انواع محصولات دریل پیچ گوشتی، از طریق لینک مشخص شده وارد فروشگاه ابزار رضا شده و لیست قیمت دریل پیچ گوشتی‌ها را بررسی کنید.

دریل شارژی و دریل پیچ گوشتی شارژی

دریل پیچ گوشتی شارژی به لحاظ کاربرد شبیه به نوع برقی است و تنها تفاوت آن‌ها در منبع تغذیه و قدرت دستگاه است. پیچ گوشتی شارژی در مقایسه با نوع برقی‌ معمولا از وزن کمتری برخوردار است. این موضوع سبب شده استفاده از آن‌ در مکان‌‌هایی که امکان دسترسی به برق وجود ندارد، بسیار مفید باشد.

با استفاده از پیچ گوشتی شارژی، می‌توانید علاوه بر سوراخکاری، باز کردن و بستن پیچ را هم انجام دهید. یعنی در واقع یک محصول با دو کاربرد مجزا دارید.

کابینت سازان، تاسیسات کاران، نجارها و مکانیک‌ها از طرفداران پروپاقرص این دستگاه هستند. استفاده از باتری در آن‌ها و عدم نیاز به برق شهری، قابل حمل بودن و بیشتر از همه کاربرد آن‌ها برای مصارف خانگی، از مزیت‌های این نوع دریل شارژی محسوب می‌شوند. البته ناگفته نماند که به دلیل استفاده از باتری، وزن آن‌ها نسبت به نوع برقی سنگین‌تر است.

دریل چکشی

دریل چکشی ابزاری کاربردی در صنعت ساختمان سازی به حساب می‌آید. پس به نوعی می‌توانیم بگوییم این دریل‌ها از انواع دریل‌های صنعتی هستند. همانطور که از نام این نوع دریل مشخص است، علاوه بر قابلیت چرخش و سوراخکاری، قابلیت چکشی (ضربه‌ زنندگی) هم دارد؛ به طوری که برای سوراخکاری مصالح ساختمانی سخت و ضخیم مانند بتن و سیمان، بسیار کاربردی است. برای سوراخ کاری با دریل چکشی به مته الماسه مخصوص نیاز دارید.

✅ خرید دریل چکشی بیشتر برای مصارف صنعتی سخت توصیه می‌شود. لیست قیمت انواع دریل چکشی را از طریق کلیک روی لینک می‌توانید مشاهده کنید.

دریل گیربکسی

دریل‌های گیربکسی جزو خانواده دریل‌های برقی هستند. به دلیل قدرتمند بودن و سیستم قوی‌تری که در آن‌ها به کار رفته است، به دریل گیربکسی معروف شده‌‌اند. همه‌‌ دریل‌های گیربکسی دارای قابلیت چکشی (ضربه زننده) هستند و نسبت به دریل‌های چکشی معمولی، از قدرت ضربه زنی بالاتری برخوردارند.

استفاده از دریل گیربکسی به آن دسته از فنی کارانی توصیه می‌شود که با پیچ‌های سفت و سخت سر و کار دارند و نیاز به باز کردن این پیچ‌ها از فضاهای سختی مثل بتن و فولاد دارند.

اگر میخواهید‌ بیشتر با ویژگی‌ها، کاربردها و مزایا و معایب دریل گیربکسی آشنا شوید، کلیک کنید:

دریل ستونی

دریل ستونی نیز مانند دریل چکشی از انواع دریل‌های صنعتی و جزو ابزارهای کارگاهی محسوب می‌شود و برای مصارف خانگی مناسب نیست. برای ایجاد سوراخ‌های دقیق و منظم یا بزرگ‌تر کردن سوراخ‌های قبلی، می‌توانید از این نوع دریل استفاده کنید.

✅ در رابطه با انواع دریل ستونی و کاربردهای هر کدام، در این مقاله بیشتر بخوانید: دریل ستونی چیست؟

دریل مگنتی

دریل مگنتی یا دریل مغناطیسی از انواع دریل‌های صنعتی سبک و قابل حمل است. از دریل مگنتی برای سوراخ کاری قطعات فولادی و فلزی استفاده می‌شود. این نوع دریل دارای پایه‌های مغناطیسی است که به قطعه کار متصل می‌شود و دریل‌کاری را با دقت و سرعت بالا انجام می‌دهد.

دریل مگنتی به دلیل مکانیزمی که برای ثابت نگه داشتن دریل دارد (اتصال به قطعه از طریق خاصیت مغناطیسی پایه)، می‌تواند در همه حالت‌های افقی، عمودی و وارونه کار کند. ضمنا براده‌های حاصل از سوراخ کاری این دریل، به صورت پولکی است؛ به طوری که می‌توانید حتی آن‌ها را به فروش برسانید!

✅ در مقاله “دریل مگنتی چیست؟” بیشتر درباره ویژگی‌ها، کاربردها و انواع دریل‌های مگنتی توضیح داده‌ایم.

دریل سرکج (90 درجه)

دریل سرکج در مکان‌هایی که فضای کافی برای سوراخ کاری وجود ندارد، بیشترین کاربرد را دارد. سازوکار و عملکرد دریل سرکج مانند سایر دریل‌ها است، با این تفاوت که سه نظام آن کوچک‌تر بوده و دسته‌ بلند آن نسبت به سری کوتاه دریل، زاویه 90 درجه دارد. به همین دلیل به آن دریل 90 درجه هم می‌گویند. 

با خرید دریل سرکج می‌توانید بدون خم کردن و خستگی دست، در فضاهای محدود کار کنید. مشاغل مختلفی مانند لوله کشی و برق کاری از مشتریان ثابت دستگاه دریل سر کج هستند. از این دریل برای کارهای خانگی و سبک نیز می‌توانید استفاده کنید.

دریل نمونه بردار (کرگیر)

دریل نمونه بردار ابزاری است که در ساختمان سازی بسیار کاربرد دارد. شما می‌توانید با استفاده از این دریل در بتن، آجر یا آسفالت سوراخ‌هایی به قطر ۲۰ تا ۴۵۰ میلی‌متر برای لوله کشی و سیم کشی ایجاد کنید. همچنین می‌توانید این دریل را به صورت پایه دار یا بدون پایه استفاده کنید.

در ادامه به برخی از کاربردهای دریل نمونه بردار اشاره کرده ایم:

  • نمونه برداری از مواد و مصالح ساختمانی مختلف، مانند بتن، جهت بررسی بافت و کیفیت
  • ساخت دریچه برای نصب لوله بخاری یا شوفاژ
  • ایجاد فضای نصب سیستم‌های تهویه و گرمایشی
  • و…

در یک جمع‌بندی کلی می‌توانیم بگوییم، دریل نمونه بردار در زمینه های مختلف صنعتی کاربرد گسترده‌ای دارد. در مقاله “دریل نمونه بردار چیست” مفصل‌تر درباره ویژگی‌ها، کاربردها و مزایای این نوع دریل صحبت کرده‌ایم.

دریل همزن

دریل همزن از انواع دریل‌های صنعتی است که به منظور ترکیب مواد مختلف ساختمانی و صنعتی استفاده می‌شود. انواع این دریل‌ها بر اساس منبع تغذیه عبارتند از:

  • دریل همزن شارژی: دریل همزن شارژی همانطور که از نامش مشخص است، توسط باتری کار می‌کند. استفاده از این نوع دریل در شرایطی که دسترسی به برق شهری وجود ندارد، کاربرد دارد.
  • دریل همزن برقی: این میکسر برقی نسبت به نوع شارژی از قدرت بالاتری برخوردار است. دریل همزن برقی با برق ۲۲۰ ولت عملیات مورد نظر را انجام می‌دهد.
  • دریل همزن بنزینی: دریل همزن بنزینی نسبت به دیگر انواع این محصول از قدرت بالاتری برخوردار است. از این همزن صنعتی در محیط‌های خارج از منزل می‌توانید استفاده کنید.

دسته بندی انواع دریل از نظر کاربرد 

انواع دریل به لحاظ کاربرد در دو نوع خانگی و صنعتی به بازار عرضه می‌شوند. دریل‌های خانگی و صنعتی همانطور که از نامشان مشخص است، متناسب با کاربردشان، ویژگی‌های متفاوتی دارند. این تفاوت‌ها می‌توانند در موتور و توان دستگاه، سه نظام و مته دریل باشند.

منظور از دریل صنعتی و حرفه‌ای چیست؟

وقتی صحبت از یک دستگاه صنعتی می‌شود، بالتبع باید به سراغ مدل‌های خاص‌ و پرقدرت‌تر رفت. این مسئله درباره‌ انواع دریل‌‌های صنعتی نیز صدق می‌کند. انواع دریل صنعتی دستگاه‌های برقی هستند که برای ایجاد سوراخ و حفاری سازه‌های مختلف، در صنایع ساخت و ساز مهندسی، معادن، پزشکی و خودرو سازی کاربرد دارند. دریل‌های صنعتی دارای انواع متنوعی هستند، که اغلب بر اساس کاربردشان نام‌‌گذاری شده‌اند. انواع دریل صنعتی عبارتند از:

  • دریل مگنتی
  • دریل چکشی
  • دریل ستونی
  • دریل گیربکسی
  • دریل بتن کن
  • دریل نمونه بردار

البته برخی از دریل‌ها علاوه بر صنایع، برای مصارف خانگی هم مناسب هستند که در ادامه آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

منظور از دریل خانگی چیست؟ 

منظور از دریل خانگی دریلی است که با استفاده از آن بتوانید در منزل، كارهايی از قبيل سوراخ كردن ديوار برای نصب پرده و تابلو، سوراخ كردن وسایل فلزی و چوبی نظير درب و پنجره‌ها، بعضی فعاليت‌های تراشکاری و برشکاری و… انجام دهید. یک دریل خانگی خوب از عمر طولانی، هزينه تعمير و نگهداری پایینی برخوردار است. 

دریل ها از نظر نوع نیروی محرکه، به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

انواع دریل‌ها بر اساس منبع تغذیه در 4 نوع اصلی هستند:

  1. دریل دستی

دریل دستی از ساده‌ترین شکل دریل‌ها است. انواع دریل دستی برای نصب پیچ‌ها گزینه بسیار مناسبی هستند. سهولت در استفاده، عدم نیاز به برق و وزن سبک از ویژگی‌های این نوع از دریل‌ها است.

به دلیل کاربرد کمی که دارند، فقط به طور خلاصه در پاسخ به سوال کاربرد دریل دستی چیست می‌توانیم بگوییم: این ابزار مواقعی به کار می‌آید که فقط به تعداد کمی سوراخ نیاز داشته باشید. دریل دستی برای سوراخکاری چوب و فلز نرم مناسب و کاربردی است. 

  1. دریل برقی

دریل‌های برقی از پر استفاده‌ترین و قدیمی‌ترین انواع دریل‌ها هستند. دریل برقی انرژی مورد نیاز خود را مستقیما از جریان برق تامین می‌کند. فارغ از انواع دریل به لحاظ منبع تغذیه، که به 4 نوع دستی، بادی، برقی و بنزینی تقسیم می‌شوند، دریل‌های برقی خود در انواع مختلفی هستند. دریل چکشی، گیربکسی، ستونی، همزن، نمونه بردار، سرکج و… همگی از انواع دریل برقی هستند.

این نوع دریل در کارخانه‌ها، کارگاه‌های صنعتی بزرگ و کوچک، تعمیرگاه‌ها و یا حتی خانه‌ها کاربرد بسیاری دارد.

  1. دریل شارژی

دریل شارژی از پرکاربردترین و محبوب‌ترین اعضاء خانواده دریل‌ها است. استفاده از باتری در آن‌ها و عدم نیاز به برق شهری، قابل حمل بودن و بیشتر از همه کاربرد آن‌ها برای مصارف خانگی، از مزیت‌های این نوع دریل محسوب می‌شوند.

البته ناگفته نماند که به دلیل استفاده از باتری، وزن آن‌ها نسبت به دریل‌های برقی سنگین‌تر است.

باتری دریل‌های شارژی معمولا لیتیوم و لیتیوم یون است. برخی از انواع دریل‌های شارژی قابلیت چکشی دارند که برای سوراخ کاری مصالح سخت و ضخیم مناسب است.

  1. دریل بادی

دریل‌های بادی انرژی مورد نیاز خود را توسط کمپرسور هوا تامین می‌کنند. هر چقدر حجم کمپرسور بیشتر باشد، دریل‌‌های بادی قوی‌تر هستند. حمل این نوع دریل‌ها به علت وجود پمپ هوا کمی دشوار است. قدرت، دوام و ایمنی بالا، از مزایای دریل بادی نسبت به دریل برقی و دستی است.

 دریل بادی در انواع مختلف تفنگی، مستقیم، سرکج، صلیبی و قلاویز زن در بازار ابزار آلات موجود است که هریک کاربرد مختص به خودش را دارد:

  • دریل بادی تفنگی: مناسب برای کارهای سبک و سوراخ کاری سطوح چوبی و فلزی
  • دریل بادی مستقیم: مناسب برای استفاده در فضاهای باریک با دسترسی سخت
  • دریل بادی سرکج: سوراخکاری سطوح فلزی با زاویه
  • دریل بادی صلیبی: مناسب برای استفاده در صنایع ساخت و ساز و راه آهن
  • دریل بادی قلاویز زن: مناسب برای سازه‌های فلزی

👈 جهت خرید دریل بادی و بررسی و مقایسه لیست قیمت انواع دریل‌های بادی در برندهای معتبر بازار، کافیست از طریق لینک مشخص شده به فروشگاه ابزار رضا مراجعه کنید.

مخترع دریل کیست و استفاده از آن به چه زمانی برمی‌گردد؟

استفاده از دریل بر می‌گردد به حدود 10000 سال قبل، یعنی زمانی که انسان‌ها برای ساخت ابزار اولیه خود نیاز داشتند چیزی را سوراخ کنند. آن‌ها این کار را با وسایل دست سازی مانند چوب‌های نوک تیز و سر سنگ‌های چاقو مانند انجام می‌دادند. گفته می‌شود اولین دریل‌های دستی توسط مصری‌های باستان ساخته شده است.

ساخت دریل‌های امروزی به کشور انگلستان در سال‌های ۱۷۸۰ تا ۱۷۹۰ میلادی بر می‌گردد. اولین دریل‌ها و مته‌ها در این کشور ساخته شدند و به تولید رسیده‌اند. در سال ۱۸۹۵ شرکت مهندسی برادران فین در شهر اشتوتگارت آلمان، اولین دریل الکترونیکی را اختراع کردند.

منظور از دریل کاری چیست؟ 

هرکسی دیر یا زود در خانه کارش به دریل می‌افتد. وقتی برای اولین بارمی‌خواهید برای نصب چیزی دیواری را دریل کاری کنید مشکلات شروع می‌شود و ممکن این سوال برایتان پیش بیاید که دریل کاری چگونه است؟

دریل کاری شاید امری حرفه‌ای به نظر برسد که تنها در کارگاه‌ها و صنایع استفاده دار،؛ اما در خانه هم از نصب جای مایع دستشویی گرفته تا چوب پرده، همه به دریل‌کاری نیاز دارند. دریل کاری صحیح مانع رخ دادن حوادث و آسیب‌های جبران ناپذیر خواهد شد. به همین خاطر در این فرصت پیش آمده قصد داریم 6 نکته مهم در رابطه با نحوه استفاده صحیح دریل را برایتان توضیح دهیم: 

  1. از لباس کار مناسب استفاده کنید.
  2. از عینک‌های مخصوص جهت محافظت از چشم در برابر ذرات پرتابی استفاده کنید.
  3. از مته مناسب استفاده کنید. استفاده از مته‌ نامناسب می‌تواند منجر به شکستن مته یا جسم زیر کار شود. از مته‌های معمولی برای چوب‌، مته‌‌ سیمان برای سنگ و آجر و بتن، از مته HSS (فولاد سرعت بالا) برای بیشتر مصالح و از مته‌های با نوک کربنی یا الماسه برای سطوح بسیار سخت و شکننده نظیر چینی، شیشه یا کاشی‌های شیشه‌ای می‌توانید استفاده کنید. 
  4. مته را به خوبی داخل سه‌نظام محکم کنید. سه نظام مته را هنگام چرخش در جای خود نگه‌ می‌دارد. 
  5. گشتاور را تنظیم کنید. هر دریل معمولا دارای درجه‌ی تنظیم کننده گشتاور می‌باشد که اعدادی بر روی آن نوشته شده است. هر چه عدد بالاتر باشد، گشتاور دریل (نیروی دورانی) بیشتر خواهد بود.
  6. نگذارید مته داغ کند. هنگام دریل کاری سطوح سخت و یا چرخش با سرعت بسیار بالا، مته متحمل اصطکاک بسیار زیادی می‌شود. این اصطکاک ممکن است دمای مته را سریعاً تا حدی بالا ببرد که از شدت داغی سرخ شده و یا اینکه سطح کار را بسوزاند.

چنانچه سوالی در ذهن دارید که در این راهنما پاسخ نداده‌ایم، می‌توانید به دفترچه‌ راهنمای دریل خود مراجعه کنید.

سخن پایانی

آنچه که گفتیم توضیح ساده‌ای در پاسخ به سوال دریل چیست و معرفی انواع آن بود. همچنین کاربرد و ویژگی‌های این دستگاه را بیان کردیم و درباره اجزاء تشکیل دهنده آن صحبت کردیم و در آخر نیز به نحوه استفاده صحیح از دریل اشاره کردیم.

چنانچه شما به اطلاعات بیشتری در این زمینه نیاز دارید می‌توانید با مشاوران ابزار رضا با شماره 02161664 تماس بگیرید.

دریل‌ها ابزاری هستند که افراد اهل فن از آن‌ها استفاده می‌کنند. چه دریل برقی مناسب کار شما باشد و چه دریل شارژی، همه دریل‌ها اساساً یک کار را انجام می‌دهند. مهم است که قبل از خرید به بررسی انواع دریل، مشخصات دستگاه و قیمت هر مدل توجه کنید. سعی ما بر این است که شما بتوانید انواع دریل را بر اساس نیازهای کاربردی خود خریداری کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x